Post by gricensymbestdont on Feb 24, 2022 4:20:10 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Swordigo ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Swordigo IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіти глюк кристали ▞▞▞
▞▞▞ Swordigo 2022 version ▞▞▞
Зараз я багато грав у цю гру, тому я хотів би поставити 4 зірки, тому що приємно запускати цю гру і весело шукати пригоди у всьому світі.
Я качаю опа вже скачалось
потрібні покращення 01. максимальне значення лічильника становить 999, виправте це 02. кінець світу тримати рівень вогняної кулі просто засмучує. потрібен патч 03. Ви не можете купити більше 1 потуона здоров'я за раз.
Ця гра є вбивчою угодою для аркадних пригод. Має гарний загальний сюжет. Чимало сюрпризів. І грати дійсно весело. Я б сказав, що графіка непогана для мобільного додатка. І єдина проблема, яка в мене була, полягала в тому, що я отримав останню зброю до того, як отримав передостанню зброю (тому що цю зброю важче придбати, ніж попередню, і повірте мені в цьому😉). Тому я відчував себе погано, оскільки не міг відчути, як це працює. Інакше це чудова гра.
дуже погано ця гра закінчується в один момент, і ми можемо грати в те саме з нової гри після завершення гри, вона дуже нудна. Я хочу, щоб гра swordigo 2 була швидкою, а тепер я йду, даючи пораду, не встановлюйте її.
У цю гру я грав стільки разів, і мій рекорд на її проходження становить 40 хвилин
Ця гра хороша, але на певному рівні ми не знаємо, що робити
Swordigo ጀብዱ wya
Дуже добре зроблена гра для мобільних пристроїв. Це чудова RPG-пригода, яка, чесно кажучи, схожа на комп’ютерну гру, але той факт, що вона розміщена на мобільному – це те, що робить різницю. Загалом, сподобалось, не зіткнувся з проблемами з ігровим процесом, тому скаржитися нема на що.
ця гра провіряє ваш пукан на жаро стійкість
Мені подобається гра, але коли я торкаюся лівого джойстика, весь екран стає чорним, а після 80 відсотків гра стає набагато важче, будь ласка, виправте це
Я насолоджувався грою, поки не потрапив на пустку, і гра стала до дурної важкості. Я отримав цю гру, щоб допомогти мені розслабитися, щоб не злитися більше, ніж спочатку. Вся суть гри в тому, що вона повинна бути веселою. Тепер я видаляю цю гру, що прикро, тому що це хороша історія.
Bubble Shooter Balls Trò chơi điện tử pdjw
Я ненавиджу цю гру, ти навіть не можеш так високо стрибати, і квест дуже важкий, що стрибок такий поганий, виправити свою гру
Фу
Я просто хотів би налаштувати персонажа, якби він був, але якщо ви його оновите, я дам 5 зірок
Насправді погано
Це втратило мій прогрес, моя гра завершена на 83% це найгірша гра, яку я коли-небудь розмовляю, щоб видалити цю гру дуже погану гру в моєму житті 👿👿👿👿👿
у гру дуже весело грати, але як тільки ви вдарили, вам знадобляться інструкції, щоб продовжити. Я б поставив йому 4 зірки, якщо є можливість отримати підказки чи що робити, яким шляхом іти тощо.
розробники зробіть більшу карту
Гра чудова, але іноді вона виходить з ладу, коли я припиняю працювати, але вона все одно реєструється, як я тримаю кнопку, і змушує мене бігти зі скелі, поки я не закінчу гру, але я думаю, що я граю на цьому телефоні.
Гра класна але малорівневий
Гра класна крута ідеальна і дуже складна для любителів хардкора
класна гра в якій він працює все!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-+- +-+-+-+-----------!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@₴_-!+ 6+4&'-54-'-9_-&5-&-_&-+-&--&_+7-_+_&_&'+-&(&&&++-&-&+_+--_+-_ (&&+&&9!__&++-(:&&( &_(&_(;:(_(:_(+5 пд
Чудово, поки ви не перестанете набирати досвід на нижчих рівнях.. просто тому, що я став сильнішим, я не можу отримати досвід, вбив щось? Ні, дякую
Погана графіка, набридло.
Це дивовижна гра, я грав у неї кілька разів, хотів би, якби вона додала багатокористувацький режим, було б весело
Хто коли-небудь створював чудову печерну головоломку, яку я ненавиджу, це повинна бути гра з переміщенням часу, але деякі з цих головоломок дратують, і вони займають так багато часу, не грайте в цю гру
Круто
Після останнього боса нічого не залишиться. Було б краще, якби ви продовжили режим для кількох гравців, за допомогою якого ми могли б грати з іншими гравцями, а після останнього боса залишити щось пригодне, наприклад відправитися на якусь місію, допомогти королю, рятувати людей тощо
Алконавти
неможливо встановити..
Я вважаю дуже крута гра, але будь-ласка друга продовження ласка я цю гру вже 10 разів переглянув і проходив
Ця гра була моєю улюбленою тоді. Але коли я підійшов до рівня льоду, я більше не можу йти далі і продовжую застрягати в печері. Більше йти не було, тому мені потрібно видалити гру.
Це дуже цікава гра
Я б поставив цій грі 3 зірки. Гра дуже гарна, але проклятий дурень відправить вас на квест у такій насиченій грі без форми керівництва. Знайди короля! І ти не маєш поняття, яким шляхом йти. Але моя причина однієї зірки полягає в тому, що розробники ніколи не відповідають на нікого занепокоєння.
Далеко. До. Важко, останній бос дурний, і ви можете робити це годинами. Я дуже люблю цю гру. Але складність зашкалює! Принаймні створіть легкий режим для більш легкої гри
Swordigo Adventure rgy
Swordigo Aventura mfkf
МЕНІ ПОДОБАЄТЬСЯ ЦЯ ГРА, АЛЕ В ЦІЙ ГРИ ПРИХОВАНО ОДИН РІВЕНЬ І НАПИСАНО, ЩО "ТУТ ЛЕЖИТЬ САЛМАН, НЕ ЛЮДИНИЙ РОЗРОБНИК", ТОМУ МЕНІ НЕ ПОДОБАЄТЬСЯ ЦЯ ГРА.
Така жалюгідна гра. Ніколи не завантажуйте це, якщо ви завантажите це, ви пошкодуєте про завантаження. 😠😠
Я хочу повідомити вас, що у вашій грі є помилка або збій. щоразу, коли я перетинаю портал або переходжу в інший світ, гра перестає працювати. і я повинен перезапустити його, щоб продовжити подорож.
Загалом, гра хороша, єдина проблема, яку я виявив, полягала в тому, що я не зміг стрибнути вище, через це я застряг на тому ж рівні (темні лавові тунелі) і я не міг перейти до наступного